Що по дизайну міжкімнатних дверей?

Що по дизайну міжкімнатних дверей?

За стилем всі міжкімнатні двері умовно поділяють на три групи: класика, модерн та хай-тек. Двері прихованого монтажу винесемо окремо, вони зайняли зовсім іншу нішу.

КЛАСИКА  – стиль поза часом, вони нейтральні для інтер'єру загалом. Їхня основна риса - фільонки, їх можуть замінювати склом. Частіше фільонок дві, три та чотири. Фільонки бувають будь-якої форми: прямокутник, квадрат, навіть овал. Фільонки і скла зазвичай обрамляються багетом (штапиками). Штапики також різноманітні: маленькі, ледь помітні, середньої величини, великі, опуклі, фігурні, багатоступінчасті.

dver-klassika

МОДЕРН - стиль і напрямок у мистецтві, що зародилося наприкінці 19 століття і має безліч різних течій та напрямків. Він характерні графічні плавні лінії, відсутність чіткої симетрії, наявність природних мотивів. Часто прикрашають такі двері елементами із дерева, металу, дзеркал.

dver-modern

ХАЙ-ТЕК – це прагнення простоти, геометричності, точності ліній. Колірне рішення даного стилю може бути будь-яким, але обов'язково чистим та насиченим. Прямі правильні кути дверей у стилі хай-тек мають на увазі мінімалізм в інтер'єрі. На відміну від модерну або класики, в яких використовуються двері з деревини та шпону, стиль хай-тек сприяє використанню більш сучасних матеріалів. Це може бути пластик, скло, оргскло.

dver-hay-tek

 

ДВЕРІ ПРИХОВАНОГО МОНТАЖУ - стильне сучасне рішення, що дозволяє зробити дверний отвір та полотно максимально непомітними. Двері прихованого монтажу не мають виступаючих елементів і після встановлення вони разом зі стіною є єдиним цілим. Вони можуть бути як у колір стіни, так і грати на контрасті.

dver-skrytyj-monazha

 

Тепер, ретельніше розібравшись у відмінних рисах стилів дверей, Вам буде легше підібрати необхідне рішення своїх міжкімнатних дверей.